2018-10-11 07:08:03• hírek • Bede Emőke

Két díler előzetesbe, kettő házi őrizetbe került

A Szatmár Megyei Rendőrség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) munkatársai október 8-án kapták el azt a három férfit, akik épp kábítószert próbáltak értékesíteni városunk utcáin.

A rajtaütést követően az egyenruhások több házkutatást is tartottak, nem csak ezeknél a férfiaknál, hanem a banda többi tagjánál is. A kutakodás pedig nem maradt eredménytelen. Sikerült ugyanis jelentős mennyiségű kábítószert, nyolc mobiltelefont és egy airsoft pisztolyt is lefoglalni. A könnyű drogok mellett igazán veszélyeseket is találtak a lakásokban: kokaint, MDMA tablettákat, azaz Extasy-t, amfetamin tartalmúakat, melyet pedig csak Speed-ként ismernek az utcán. Ezeket javarészt Szatmárnémetiben, Nagykárolyban és Tasnádon értékesítették.
 

A három tettenért férfit és további négyet, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az országba csempészték a szert, előálították, majd bekísérték őket a DIICOT székhelyére kihallgatás céljából. Ennek nyomán végül két férfit, V. Alexandrut és F. Marin Cristiant 30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek, azaz november 7-ig már biztosan rácsok mögött maradnak. Másik két delikvens, M. Csaba és B. Wiliem pedig házi őrizetbe került.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: